Vacker stuckatur

Komplett service

Vi är en liten men välmeriterad firma som erbjuder full service inom stuckaturer och murning. Vi lagar det som går och bygger nytt där det behövs. Vi är specialiserade på att återställa stuckatur och gipsputsning, men utför även plattsättning och brandtätning där så önskas. Fasadutsmyckning är inte heller några problem. Du kan alltså lita på att din vägg, murstock eller fasad är i goda händer om du ger oss förtroendet att arbeta med den. Vi jobbar över hela Stockholm.

Stuckatur-dörr

Hur mår dina stuckaturer?

Lister, takrosetter och andra utsmyckningar kan vara oerhört stilfulla och verkligen ge karaktär åt ett rum eller ett helt hem. Men i alldeles för många rum och hem runt om i Stockholm sitter stuckaturer som fått förfalla eller som renoverats felaktigt. På andra ställen har de i stället tagits bort helt från hus och lägenheter där de hör hemma. Oavsett om du har gamla stuckaturer som behöver renoveras eller om du vill ha nya uppsatta är vi på Nordekor AB glada att kunna hjälpa till. Vi kan vårt hantverk och är lika bra på att återställa gamla som vi är på att bygga nya.

Det som inte syns

Vi arbetar inte bara med utsmyckning. Precis lika stor omsorg om detaljerna lägger vi när vi reparerar murningsarbeten, putsar väggar eller tätar ditt hem så att du och din familj kan sova lite bättre om nätterna. Det är ingen tvekan om att den sortens arbeten är viktiga i sig. Men som alla hantverkare vet blir också detaljerna och det som ska synas bättre om grunden är välgjord. Vi ser till att varje lager blir ordentligt utfört.

Ge ditt tak lite kärlek!

Vi kan inte bara erbjuda våra tjänster när det kommer till stuckaturer, utan kan också hjälpa dig om det skulle vara något som flagnar, lossnar eller bara börjar se lite för slitet ut när det kommer till ditt tak. Du behöver bara berätta för oss vad du behöver hjälp med så fixar vi det.