Nordekor AB – kunskap och erfarenhet

Juan Carlos Jaime har drivit företaget sedan 2006 och hade redan då arbetat med stuckaturer i tjugo år. I dag är vi två anställda som båda inte bara har lång yrkeserfarenhet, utan också gedigna kunskaper om såväl själva hantverket som branschen. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Stockholm, och vi jobbar åt privatpersoner liksom åt företag, bostadsrättsföreningar och andra organisationer. Därför kan Nordekor AB stolt säga att vi erbjuder full service inom stuckaturer och murning.

Både nöje …

Stuckaturer, puts och fasadutsmyckningar kan kännas väldigt exklusivt och lyfta ditt hem till något utöver det vanliga. I vissa stilar och omgivningar tycker många att de är närmast obligatoriska. Om du har – eller vill ha – ett hem i gammal stil kan vi på Nordekor AB hjälpa dig med renovering eller nybygge. Du förtjänar stuckaturer! För egentligen, borde inte alla ha en takrosett eller två? Och dina stuckaturer förtjänar att skötas om så att de och hela ditt hem kommer till sin rätt.

… och nytta

Att brandtäta ditt hus är bland det vettigaste och viktigaste du kan göra för säkerheten. Alla gamla grejer kan dessutom behöva ses över ibland. Om du har putsade ytor som börjar bli slitna eller en murad vägg eller skorsten du börjar bli orolig för kan vi inspektera och restaurera dem åt dig. Ta hand om din bostad. Vi på Nordekor AB hjälper gärna till.