Våra tjänster

Vi erbjuder komplett service inom stuckatur och murning. Här nedanför kan du läsa mer om några av våra tjänster.

img

Stuckaturarbeten

Vår främsta specialitet! Vi renoverar, restaurerar och sätter upp nya stuckaturer i olika stilar och från olika epoker. Allt ifrån diskreta taklister till överdådiga utsmyckningar i tak eller över dörrposter. Vad kan vi göra hos dig?

img

Murning

Mur, vägg, grill eller öppen spis – vi bygger det du vill med gediget hantverkskunnande. Vi bygger inte heller bara nytt, utan kan också renovera eller förstärka gamla murningsarbeten.

img

Brandtätning

Att brandtäta ditt hus betyder att vi stänger till de vägar som eld eller rök riskerar att spridas genom om det skulle börja brinna. Att elden sprids långsammare betyder att de som finns i byggnaden får mer tid på sig att utrymma och larma. Brandtätning är alltså ett sätt att minimera risken för omfattande skador på byggnaden, men framför allt ett sätt att göra den säkrare för alla som finns i den.

img

Fasadutsmyckning

Fasaden på ett hus är naturligtvis det första en besökare eller förbipasserande ser, och du vill väl göra ett bra första intryck? Vi har erfarenhet av allt som rör utsmyckning av olika sorters fasader. Till oss kan du därför vända dig om du behöver hjälp med såväl nya som gamla friser, festoner, frontoner, och allt annat som gör att ditt hus sticker ut från mängden.